2016. aug 11.

Piknik ♥

írta: szilvida
Piknik  ♥

a júniusi hőségben

Mónival mindig rengeteget ötletelünk. Ha összekerülünk mindig az új ötleteinket bontogatjuk, hogy mit kellene csinálni, hogy kellene, mit/kit/merre/mikor fotózzunk... Mindig ez a téma. Semmi más.
Így pattant ki a pikinik is. Csak egy sima fotózásból indult, hogy a Lívivel fotóznék, Móninak volt hozzá egy frizura ötlete, aztán tovább gondoltuk... Úgy imádom ezt, mikor inspiráljuk egymást, jönnek az ötletek és egyre több ismerős bevonásával összeáll a dolog. Úgy töltekezik ilyenkor a lelkem! :) 

A piknik napján óriási hőség volt, emlékszem. A nyár egyik, hanem a legmelegebb napja volt. Folyt rólunk a víz, pihegtünk, kicsit sajnáltam is a csajokat, mert oké, hogy nekem melegem van, de én a fényképezőgép mögött állok, nem igazán foglalkozik azzal senki, hogy én hogy nézek ki. Ellenben velük, akinek csinos kis ruhában, frizurával és sminkben kell tűrni a meleget, mert jól kell kinézniük. De nagyon jól bírták, egy mukkanás nélkül. :) 
Szerencsére nagyon jó helyszínt találtunk korábban Mónival, kellően árnyékos volt, így legalább a forró napsugarak elől menekülni tudtunk egy picit.

Lívi, Hanna és Kevin, a három modell nagyon helyesen dolgozott együtt. Bár, tudtam is, hogy nem lesz gond. Ismerem mindegyiküket külön-külön. Tudtam, hogyha együtt kell őket fotóznom, könnyen egymásra hangolódnak és jól elmókáznak együtt. Így is volt, jó volt látni az őszinte összemosolygásokat és a játékos összekacsintásokat.  

Mónival szerettünk volna állatokat is bevonni a fotózásba, és ha már állatok, akkor jó cél érdekébe tegyük. A mosonmagyaróvári Menedék Állatvédő Alapítvány bevonásával így aztán két kutyussal fotózkodhattak a srácok. (A nagy meleg miatt csak két kutyussal tudtuk megejteni a fotózást, de tervezünk egy újabb fotózást, több kutyussal és cicával.) A kisebbik kutyusnak azóta sikerült gazdit találni, viszont a nagyobbik borzas még mindig keresi szerető gazdiját!

A fotózáshoz autó is dukált, amelyet a Mosonmagyaróvári Veteránjármű Egyesület biztosított részünkre, és amely Kevint teljes lázban tartotta. :)

Ezúton köszönöm mindenkinek, aki csak egy kicsit is hozzájárult a fotózásunk gördülékeny lebonyolításához, hogy a segítségünkre volt! 
Köszönöm a kedves szülőknek, hogy bizalmat adtak és modelleket! ;) 
Köszönöm csajok, hogy inspiráltok és hogy ilyen jó veletek együtt dolgozni! :) ♥

Frizurák: Dávid Mónika 
Sminkek: Nagy Zsuzska 

Szólj hozzá