2016. feb 13.

Boudoir fotózás

írta: szilvida
Boudoir fotózás

Az első alkalom

Már többször hangoztattam, hogy a szívemhez legközelebb a baba és kisgyerek fotózás áll. /Na meg az esküvők! :) /
Ezek folyamatos tanulása mellett, mindig szeretek valami újat kipróbálni, valami újba belemerülni. Most a boudoir (budoár) fotózásnak jött el az ideje.
Már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy kellene nekem egy ilyen igazán csajos sorozat. Szexis, de ízléses. Meztelen, de művészi. A boudoirnak pont ez a lényege. (A szó eredetileg egyébként női szalont, öltöző szobát jelent. Ebben az egy szóban szerintem minden benne van, ami a finom nőiességet jelenti.) 

Nagy örömömre, hipp hopp rá is találtam a legmegfelelőbb modellre, Zitára.
Megkönnyítette - azt hiszem nyugodtan beszélhetek többesszámban - a dolgunkat, hogy ovis korunk óta ismerjük egymást, így sokkal oldottabb volt a légkör. 
(Mert azért én is féltem, ám! Nem vagyok egy igazán szégyenlős típus, de eddig a gépem előtt, direktbe csak meztelen babák pózoltak. :) )
Ennek köszönhetően Zita egészen könnyen felengedett és azt hiszem nagyon jól állt neki a "szerep". Nem igen volt olyan elképzelés a fejemben, amit ne engedett volna megvalósítani. 
De beszéljenek helyettem a képek: 

Zitáról készült sorozat után, jó pár lány jelentkezett be hozzám boudoir fotózásra. (Jó néhányuk már a hétvégén, Valentin-nap alkalmából meg is lepheti párját egy-egy róla készült sorozattal! :) )  
Örülök, hogy ennyien bevállalják, mert annyira sok önbizalom hiányos csajszival találkozom. Ez pedig egy nagyon jó tuning, higgyétek el! Az eddig készült sorozatok alapján bátran mondom, hogy ehhez nem kell nádszál karcsúnak, nagy mellűnek vagy lapos hasúnak lenni, mert mindenki úgy gyönyörű, ahogy van. Ehhez nem kell más, mint egy kis bátorság!  ;)

Szólj hozzá

boudoir félakt Zita