2015. jún 28.

Lívia

írta: szilvida
Lívia

Ezt a fotózást már nagyon-nagyon régóta terveztem/terveztük. Csak valami mindig közbe szólt, általában az idő hiány... igen... folytonos küzdelem ez! - Bánom, hogy egy nap nem állhat 48 órából. De hiszem, hogyha elégszer kérem, egyszer majd megvalósul! :D

Líviát imádom fotózni! Meg igazából imádom őt, úgy, ahogy van. A kedvenc modellem! :) (Mindig mondom is neki, ha nem, akkor meg ő hangoztatja! :D ) Mindent megtesz, amit kérek. Csodaszép az arca, fotózható. Mosolygós, laza, közreműködő. Ha valamit tervezek, egyből ő jut eszembe, hogy majd megint jól megkérem, hogy álljon nekem modellt. Egyszóval egy múzsa ő nekem! ;) Még jó, hogy mindig lelkesen bele is egyezik. :)

Ennél a fotózásnál dolgoztam először együtt Mónival, a fodrásszal és Zitával, a sminkessel. Ez volt az első közös projektünk. 
Móni munkáit már korábban fotóztam, őt innen ismertem. Egy őrült nő! :) Mindig rengeteg ötlete van és addig nem nyugszik, amíg az utolsó tincs nem áll úgy, ahogy azt ő elképzelte. Ezért is tudtam, hogy nem lesz gond, amikor felkerestem, hogy mennénk Lívivel és felvázoltam neki a körülbelüli képet, hogy mit is szeretnék. Egyből olyan hajat álmodott meg, amit én is. Úgy örültem! Már akkor, pedig még sehol sem voltunk. :) 
Zitát ennél sokkal kevésbé ismertem. Viszont láttam már, hogy hogy dolgozik - mondhatom hogy -, ismertem a stílusát, így teljes mértékben megbíztam benne. Móninak is ajánlottam már korábban őt, mert a versenyre készüléseknél is sokszor kellett volna egy profi sminkes. 
Így aztán végre május utolsó vasárnapján összehoztuk a közös munkát!

Azóta sem tudom elmondani, hogy mennyire boldog voltam a fotózás végén, a képeket látva! Mind három csaj felülmúlta az elképzelésemet a munkájával! Annak ellenére, hogy láttam már külön-külön, hogy mit tudnak kihozni magukból és másokból, kicsit féltem azért... nem is féltem, izgultam. De a lehető legjobban sikerült! Lívi még csodálatosabb lett, mint eddig bármikor. Remek helyen tudtunk fotózni is - ami nekem külön öröm volt, hogy megtaláltam a régen eltűntnek hitt "dugi" helyemet :D -, így aztán teljes volt a boldogságom. Annyira jó volt minden. Megérte az a 6 óra. Köszönöm lányok még egyszer, nem bírok hálás lenni! 


Mónival a múltkor már az új terveinken beszélgettünk... Óriásiak vannak! Nagy volumenű projektek... Bízzunk a jövőben, meg az időben, hogy nem ellenünk dolgozik majd, hanem velünk! ;)


És akkor íme: 

 

 

 

 

Szólj hozzá